Kalimba

40,00 

Išparduota

Aukštos kokybės Kalimba 17 lėžuvėlių. Rankų darbo iš aukštos kokybės medienos ir plieno, pasižymintys natūralia ir nuostabia tekstūra bei šiltais atspalviais. Pagaminta iš geriausio kietmedžio, kad būtų sukurtas unikalus garsas; nulakuotas ekologiška skaidria danga (BE pavojingų dažų), kad demaskuotų nuostabius natūralius medienos raštus, spalvą ir tekstūrą.
Lengvas naudojimas: Kalimba standartiškai sureguliuota pagal vidurio C klavišą. Jį taip pat galima pakeisti į kitas gamas, kad tiktų jūsų muzikai, naudojant pridedamą derinimo plaktuką. Fantastiškas nešiojamas muzikos instrumentas šeimos susibūrimams, vakarėliams, mokykloms, lauke, stovyklavimui ir ramiam poilsiui.
Universalumas: Kalimba 17 klavišų yra galingas specialus muzikos instrumentas, naudojamas visų rūšių muzikai. Kalimba yra ne tik puikus instrumentas pasirodymams, šeimai, lauke, mokykloje, vakarėliams, poilsiui, bet ir gimtadienio dovana, Valentino dienos dovana, Kalėdų dovana, pradedantiesiems ir vaikams.
Dizainas: Patentuotas apatinės skylės garso kameros dizainas, užtikrinantis puikią akustiką, elegantišką estetiką ir paprastą naudojimą. Ergonomiškai išlenkti poliruoti metaliniai noragai su išgraviruotomis natomis užtikrina sklandų veikimą ir didesnį žaidimo komfortą.
Gražus garsas: nustebinkite ir pradžiuginkite šeimą ir draugus žavinga muzika ir nuostabiu garsu. Kalimba su 17 klavišų geriausiai tinka tiek pradedantiesiems, tiek muzikantams. Intuityvus ir lengvas mokymasis naudojant įtrauktą mokomąją dainų knygą.
Produktai apima: nykščio pianiną, derinimo plaktuką, valymo šluostę, piršto dangtelį, raudono ir žalio tono lipduką ir mokymosi instrukcijas.

KHD17-Mahogany
Produkto tipas: Perkusiniai instrumentai
Spalva: Raudonmedis
Medžiaga: raudonmedžio mediena, plienas, mediena
Ilgis [cm] 18
plotis [cm] 13
Aukštis [cm] 3.4
Grynasis svoris [kg] 0.3
Sudėtinė pakuotė 20
Į komplektą įeina:
1 x kalimba
1 x derinimo plaktukas
1x lipdukai
1 x mokymosi instrukcija
1x valymo šluostė